RSS

Sunday, June 5, 2011

business side income

waaaahhhh....!! semenjak menjadi penanam anggur yang setia di rumah...kakak aku mengajak aku join venture die wat satu business baru untuk membangunkan business yang sedia ade dan memajukan lagi dengan menambah varieties dalam business ini..... si come jenguk-jenguk blig baru aku yang akan menerima oder dari segi home made chocolate, door gift chocolate and brownies, cake and others....yang terbaru bagai goreng pisang panas adalah chocolate fountain....haaaaa claasssss you....i dah ade business taw...heheheheh...


yesss...ni lah chocolate fountain... gumoksssss hahahahah

ape-ape pun, kalau nak tau lebih lanjut...sile lah lawat blog business terbaru kite....hehehehe 

0 katak kenyang: