RSS

Thursday, April 28, 2011

Mee Rebus Hj Wahid


hai uollll......ikali ni aku nak review pasal mee rebus yang paling sedap aku pernah makan kat johor ni....macam-macam tempat aku dah try mee rebus tapi yang kali ni memang paling superb.....

mee rebus Haji Wahid yang agak femes kat JB ni....sentiasa penuh dengan costumer hari-hari...haaaa aku pergi time maghrib so takde la ramai sangat orang....tapi mcm tak tau setan je keluar time maghrib-magrib ni hahahahaah



taraaaaa....yummy-yummy.....memang sedap. kuah die sangat pekat dan likat, bawang goreng yang rangup, telur sebijik ko dapat nyah hoi....memang puas hati, sedap tah hengat dunia laaa....


ni la brunch mee rebus hj wahid yang aku pergi. terletak di food court angsana., memang puas hati, sedap tah hengat

mee rebus sedap di JB....lepas ni aku akan mencari mane lagi tempat yang ade buat mee rebus yang tersedap kat dunia ni.....

kesedapan = ****
kebersihan = **
keservisan = ***
kepuashatian = ****

0 katak kenyang: