RSS

Friday, February 25, 2011

Mari kita kira jari mereka..!!


Aku ambek pisc ni semua dari blog ni...hehehe aku suke kire-kire. Dari tadika aku amat suka matematik..!! Tersangat suke. Pernah dulu time form 4 aku tanye cikgu aku kenapa math moden lagi susah dari addmath...sebab math moden ade banyak pakai logik tapi addmath semua kire-kire. Tapi bile masuk U aku mula kurang belajar kire-kire. Of kos la kos remote sensing ni tak de sangat kire-kire selain statistik dan bermain dengan algorithm...Owh aku amat rindu dengan math. After habis belajar bulan 5 ni aku nak apply kerja part time jadi cikgu addmath tusyen la...hehehe... 

Dulu time sekolah rendah kire pakai jari tangan, Tak cukup pakai jari tangan aku cepat-cepat bukak kasut sebab nak kira tak cukup jari kat tangan. Budak lelaki sebelah meja aku cakap bapak die ade pesan yang die ade jari extra, aku tengok kat tangan die, ok je normal, ada 5 jari, kaki pun same, pastu die cakap bapak die bagitau jari tu ade dalam seluar. owh sucinye aku tak paham waktu darjah 2 tu T_T''

kecian baby ni kan....tapi tu lah 'keterlebihan' yang die ade. hehehe

pembentukan jari yang tak sempurna....

comel..!!

owh...i'm speechless..! 

2 katak kenyang:

i am S!L4H.. said...

kuase tuhan.
Subhanallah

Simps said...

busy potong kuku everyday. omg.