RSS

Monday, February 7, 2011

Uncle Bob

Untuk pengetahuan semua..aku sangat2 bz untuk menghapdet blog neh...memandangkan aku baru balik berholiday dan berhoyeh-hoyeh, maka mood untuk menaip tergendala dan terpotong stim sket... kali ni aku bawak korg melihat aku menikmati kelazatan menu di salah satu francais Uncle Bob yang terletak di Giant Skudai...

ni adalah kedai uncle bob tu...kenapa uncle bob..?? tu aku tak tau...kenapa uncle bob gambar ayam..?? adekah uncle bob seekor ayam..?? jgn tanye aku...


untuk pengetahuan sume, makanan kedai uncle bob ni mempunyai cop halal yang sah...no pork, no lard its not mean itu halal kan...so kalau ade cop halal jakim baru tak meraguinya..

ni adalah fried chicken die...memang umph habis laa...bagi aku rempah die dan kerangupan die kalah la KFC tapiiii...hah ade tapi...nanti aku komen kat bawah...puji dulu k... = RM 5.50

dan aku juga mencuba fries dan popcorn chicken  die...

ni fries uncle bob...memang lain dari yang lain...die bukan gune kentang tapi die gune ubi keledek...agak unik dan sedap jugak lah kan.... tak silap aku harga die..= RM 4.00


ni pulaj popcorn chicken die...memang sedap...ayam tanpa tulang dan kuantiti yang banyak dan mampu mengeyangkan.... = RM6.00

keseluruhan nya memang ayam goreng Uncle Bob memang sedap sebab rangup yang mengasyikkan, rempah yang membuiatkan mulut kita terangkat.....kekurangan nye pulak sebab stall die terlalu kecil tapi aku percaya satu ari nanti Uncle Bob mampu bersaing same hebat dengan dengan KFC...mungkin rempah nye perlu dikurangkan sebab terlalu kaw sangat pun budak-budak kang tak berapa gemar sebab pedas...
fries die memang sedap, sekali, dua kali, tiga kali memang sedap, masuk yang suapan keempat kali dah muak....mungkin sebab ubi keledek...
overall aku puas hati
kebersihan = ****
kesedapan = ***
keservisan = ***
kepuasan hatian = ***


4 katak kenyang:

Are-Gya said...

cni xde pon..

N@d0x $i k0d0x said...

mane2 tempat bnyk je yang oi...cume stall die keciiikkk jeee..

Wan Gerrard said...

kaki makan rupenyer..nt aku dtg sana bawak aku makan2 :P

N@d0x $i k0d0x said...

bile ko mau datang..?? hahaha...