RSS

Sunday, January 30, 2011

Hadiah Harijadi Untuk Mama & Kakak Yang Terchinta

Birthday mama (21st jan) dan besday kakak (6th jan) bulan ni tidak dapat disambut oleh aku yang berada jauh di perantauan (ececececehh...johor je pun...bukan jepun sane T_T''). Disebabkan dua insan ini amat penting dalam hidup aku dan sanagt aku chinta dunia akhirat dan jiwa raga (ayat bodek) so, aku pun memikirkan perlu untuk buat something even aku jauh beribu batu disini...tanpa fikir panjang, aku tempah kek siap dengan delivery sekali dari kak julaihah @ kak a'ah merangkap kawan kakak aku untuk menyediakan kek birthday untuk mereka berdua...

 dapat dilihat betapa menyelerakan kek yang kak a'ah buat ni...menurut Mem Besar, kek ini sangaaatt sedaapp ok...

Kemudian, selang beberapa hari, aku telah memulakan shopping mopping di sekitar jb untuk mencari hadiah yang sesuai untuk mereka berdua....so tanpa banyak songeh, aku pergi ke Holiday Plaza dimana terdapat pelbagai kedai yang menjual barangan berjenama yang gred AAA...nak beli yang ori, den tak mampu la bai T_T''....yang gred AAA pun dah sampai 4,5 ratus...

taraaa......so, aku jumpe je hand bag ni terus aku cakap sesuai dengan Mem Besar yang dirumah tu...Mem Besar dah masuk usia ala-ala 5 series...so hand bag kene besar-besar gabak mcm kete bmw 5 series tu jugak yeee untuk memudahkan membawa telekung bersama bak kate beliau..

owh...tag harga perlu dibuka atau tak..?? hahahah harga tu before discount taw...ala-ala wat terkezut kat beliau nanti..ape? ingat anak die tak kije lagi tak mampu bagi hadiah mahal-mahal ke..?? hahaha memang ye pun T_T''...


Untuk cik kakak pula, hadiah yang sangat simple dan sesuai dengan die telah aku temui...aku tetibe teringat yang die memang tengah carik clutch untuk dibawa ke dinner...so, kalau macam tu aku dah terbayang yang 'bling-bling'


hah...glamer tak kak oi..... 


glamer habis....kalah rozita che wan kak oi kalau ko bawak g dinner...kasi bute mate boss ko tu ooopppssss...hah bling-bling ok...

ok..ape-ape pun, hadiah semahal mane pun takkan mampu lawan dengan keikhlasan hati....harap-harap kalian berdua terimalah dengan seikhlas hati tanda chinta aku untuk kalian darah dagingku...

tata~

5 katak kenyang:

Simps said...

you are so lovely!

Wan Gerrard said...

wah anak mithali bro ^_^
happy belated besday

Chelsea Vs Liverpool
Teknologi di Malaysia setaraf dengan Jepun dan Amerika Syarikat

N@d0x $i k0d0x said...

hahaha.....

Are-Gya said...

kek tu sedap.....

N@d0x $i k0d0x said...

owh serius mama sy ckp memang sedaapp