RSS

Tuesday, March 22, 2011

Domino's

Mggu lepas aku menggegehkan diri untuk pulang ke tanah air yang terchinta (bumi selangor), owh terlalu merindui aroma yang terdapat di kampung halaman. cukuplah 3 hari aku dapat jejak kan kaki ke kampung halaman terchinta, maka pada malam terakhir tu 'abg botak' seperti yang telah dijanjikan akan melaburkan duetnye yang ke soploh juta kali membelanje aku makan pizza Domino dek kerana aku terpedaya dengan iklan pizza domino yang terbaru (dunia semata-mata) hahahaha....

Jom aku bawak korang lihat keasyikan menikmati kelazatan pizza dan lasagna dari Dominos ni...

pizza hawaian chicken

pabila ditabur cili...owh pedas-pedas panas sedap-sedap lazaaattt


chicken lasagna sebelum dibuka...



taraaaa...selepas dibuka, aromanya menusuk kalbu....kelazatan kelembutan, kehangatannya terasa bila suapan pertama singgah kemulut. betapa asyik bila lapisan lasagna dan kerak yang rangup diatas dan ditepi bersatu dengan kelembutan daging dan lapisan tepung serta cheese..

meh zoom dalam-dalam sikit mane tau bau aroma nye leh tembus ke laptop atau pc korang

kelazatan cheese yang boleh ditarik-tarik dilihat terserlah dan bayangkan anda menikmatinya waktu masih panas-panas....syiiioookkk...!!!


yang ni perise ape aku dah lupe dah, 

sekarang tengah ade promotion kalau tambah single pizza yang tecik tu cume rm6 je...murah gituw~

kesimpulannya, lasagna die lebih besar, lebih sedap dan lebih puas ati dari pizza hut nye lasagna. tapi tak leh wat total excellent lasagna, kire ok lah...tapi ade yang lebih sedap dari ni....

overall, pizza die memang terbaeeekkk

5 katak kenyang:

asbesstos said...

takpelah.. saya makan pizza hut je.. huhuhu..

N@d0x $i k0d0x said...

hohoho....sile2 makan la selagi maampu....

cik rye said...

arghhh..nak jugakk..=((

syahidatul nadiah said...

sile2....sile bersile yeee...hahaha

Simps said...

my best love is classified chicken